Financiele bijlage e...
  Doelstelling Stichting De Vijfsprong…
lees verder

Samenzang Barbarakerk met Vijfsprong

Kaarsjesavond in Vreeswijk! De bewoners van het Vijfspronghuis gaan er heen. Maar eerst is er de samenzang in de Barbarakerk waarvoor zij zijn uitgenodigd. De samenzang is vanaf 19.00 uur op 14 december en de opbrengst is voor de Vijfsprong! Een mooi aanbod van de Barabarakerk waar we graag op ingaan. Onze kinderen zullen er zijn. Daarna wandelen zij met begeleiders en ouders door het sfeervol verlichte Vreeswijk.

Op 10 december is er een kookfeest voor de organisatoren van de sponsorbijeenkomst van de Golfclub Nieuwegein. Deze sponsoravond heeft veel geld opgebracht voor de Vijfsprong. Als dank voor hun inspanning zullen de organisatoren van de sponsoravond aan het diner deelnemen. Het diner wordt door de bewoners zelf bereid.

Het eerste kookfeest in het nieuwe huis was op 26 november. Begeleiders Ilse en Heleen waanden zich in een "kookhemel" in het Vijfspronghuis. Dat gevoel werd veroorzaakt door de fantastische nieuwe keuken in het huis. Het diner was, in aanwezigheid van de ouders, bijzonder geslaagd.

 

Fotoalbum

Stichting De Vijfsprong
Guldenslag 18
3991 WG Houten

Tel: 030-6379934

E.info@vijfspronghuis.nl
I. www.vijfspronghuis.nl

Bankrekeningnummer:
NL16RABO 0381.0698.93