Eva

Ik ben Eva en kom uit Nieuwegein.

Mijn ouders wonen daar ook. Ik heb 2 broers, Tim en Arne. Arne woont ook in Nieuwegein en Tim woont in Utrecht. Ik ben dol op mijn broers en gelukkig zie ik ze vaak.

Tot mijn veertiende jaar heb ik op de gewone basisschool gezeten in Vreeswijk. Daar heb ik een heerlijke tijd en veel plezier met mijn klasgenoten gehad.

Op dit moment werk ik 2 dagen bij ZiZo op de Oude Gracht in Utrecht en ga ik 2 dagen per week naar het ROC op de Vondellaan in Utrecht. Ik heb het daar heel erg naar mijn zin.

Ik hou van zingen, vroeger zat ik op het kerkkoor en De Pletters. Nu zing ik en maak ik muziek met een paar bewoners op woensdagavond in ons eigen huis, onder begeleiding van 2 vrijwilligers. Ik ga vrijdags naar fitness en zaterdags dansen bij STARDANCE in Houten. Ik kijk iedere dag op mijn computer naar de mail en vind het heel leuk als ik mailtjes krijg. Ik hou van gezelligheid en grapjes maken. Ik vind de bewoners en de begeleidsters allemaal heel erg aardig en ben heel blij met ons nieuwe huis en mijn eigen mooie appartement.