Susan

Hallo, mijn naam is Susan.

Ik woonde tot aan mijn verhuizing bij mijn ouders thuis in IJsselstein. Maar nu geniet ik al jaren van mijn prachtige appartement in het gezellige Vijfspronghuis. Ik heb ook nog een hele lieve zus en broer. Lianne woont met haar partner Sander in IJsselstein. Zij hebben 2 schattige zoontjes en ik ben stapel gek op ze. Mijn broer Robert woont op kamers in Utrecht. Gelukkig allemaal lekker dichtbij dus.

De meeste Vijfsprongers ken ik al van de Rafael ZMLK school. Al vele jaren ga ik met een aantal van mijn huisgenoten naar Studio 10 van Reinaerde in Nieuwegein. Daar werk ik op maandag en dinsdag in de keuken en op donderdag en vrijdag bij productie & creatief. Op woensdag help ik in het Vijfspronghuis mee met allerlei huishoudelijke klusjes. Op mijn kamer luister en kijk ik heel graag naar muziek clips op YouTube.

Verder puzzel ik, speel spelletjes op de computer en volg ik altijd GTST op de tv. Bij mooi weer ga ik het liefst er op uit, om gezellig een terrasje te pakken. Net als de rest van ons gezin ben ik gek op allerlei lekkers. Daarom help ik ook graag mee in de keuken van het Vijfspronghuis.