LOGEREN IN HET VIJFSPRONGHUIS

Het Vijfspronghuis biedt (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om, gedurende een vooraf afgesproken weekend, te komen logeren. Zo zijn zij er ‘even tussenuit’ en heeft het thuisfront even lucht en ruimte en kan er bijvoorbeeld even speciale aandacht aan de andere kinderen in het gezin worden gegeven. Ook kan het heel goed gebruikt worden als een wenperiode, voordat uw kind echt uit huis gaat.

De logee heeft een eigen kamer/studio met badkamer.

HET HUIS

Het Vijfspronghuis is een ouder-initiatief, waar 10 (jong)volwassenen met veel plezier samenwonen. Dit kleinschalige woon-zorgcomplex ligt dicht bij het oude centrum van Vreeswijk, Nieuwegein en heeft een huiselijke sfeer, is warm en gezellig.

Het Vijfspronghuis heeft 10 appartementen, een logeerkamer, een gezamenlijke woonkamer, keuken met bijkeuken, invalidentoilet, normaal toilet, lift en een slaapruimte voor de begeleiders.

De 24-uurs begeleiding in Het Vijfspronghuis wordt geboden door professionals van Syndion.

AANMELDPROCEDURE

Heeft u belangstelling? Stuur een mail naar info@vijfspronghuis.nl samen met het ingevulde “Aanmeldformulier-logeren-Vijfsprong” document om aan te melden.

Na aanmelding volgt een screening en een intakegesprek. De intake is bedoeld om een goed beeld van de ‘nieuwe loge’ te krijgen.

Tot snel op het Vijfspronghuis!